Welkom op de website van Unizo Groot-Lochristi.

We stellen ons graag even aan u voor :

UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, is het grootste netwerk van zelfstandige ondernemers is Vlaanderen en Brussel en steunt op honderden ondernemersgroepen uit vrijwel alle gemeenten. Doordat ondernemers zo nauw verweven zijn in de bestuursstructuren van de organisatie staat UNIZO heel dicht bij de ondernemerswereld. UNIZO kent de echte vragen en noden van onze KMO’s en de deskundigheid van de 200 UNIZO-medewerkers zorgt mee voor een slagkrachtige organisatie die uw belangen behartigt.

Net als op nationaal vlak heeft de UNIZO-afdeling Lochristi 3 grote kerntaken :

  • de verdediging van de belangen van de lokale ondernemer op gemeentelijk vlak
  • het informeren van onze leden over alle mogelijk actuele onderwerpen
  • het organiseren van netwerkevenementen.

Onze ondernemersvereniging staat los en onafhankelijk van elke politieke of filosofische overtuiging : wij verdedigen de belangen van ALLE ondernemers. We proberen dat te doen via efficiënt en constructief overleg met de gemeentelijke overheid en administratie, en met andere organisaties en verenigingen. We streven bovendien naar een steeds betere communicatie met onze leden om hun werkelijke noden nog beter te detecteren en onze werking daarop af te stemmen. Deze website is daarvan een voorbeeld : aarzel vooral niet contact op te nemen met één van onze lokale bestuursleden voor meer informatie over onze werking.

Karel van Eetvelt en zijn bijzonder onderlegde team zijn dagelijks in de weer om onze belangen te verdedigen op alle mogelijke niveaus. Ook de bestuursleden op alle niveaus zorgen ervoor dat uw stem wordt gehoord.

Heeft u vragen of suggesties, dan kan u ook steeds het UNIZO Service Center contacteren (7 dagen op 7, 24 uur/dag) : 0800/20750  of via mail ondernemerslijn@unizo.be. Zeker proberen, want het werkt !

Wij hopen u binnenkort te begroeten op één van onze activiteiten, persoonlijk contact blijft per slot van rekening nog altijd het beste contactmiddel.

Met ondernemende groeten,

Kaat BAERTSOEN
Voorzitter Unizo Groot-Lochristi

Ook UNIZO Lochristi is even met vakantie !

fullsizeoutput_50cc

UNIZO Lochristi wenst alle ondernemers een deugddoende vakantie !

Lokale Sponsors

Stel Uw vraag

Unizoondernemerslijn

Vind ons leukNieuwsbrief

nieuwsbrief
Geïntereseerd in onze nieuwsbrief?
ondernemersuitlochristi@skynet.be